OVER RESTAURANT WASSENAAR

La Casita Wassenaar is een sfeervol restaurant gelegen in een karakteristieke, vrijstaande paviljoen in het centrum van Wassenaar. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant waar wij een zeer uitgebreide lunch, diner en borrelkaart voeren. Op onze lunch en dinerkaart is een ruime keuze aan tapas en La Casita specials te vinden. Ook voeren wij het onbeperkte tapas arrangement en naast dit arrangement hebben wij de la casita specials. Hier om hebben wij bij onze welbekende naam de leus ‘Y mas’ toegevoegd wat in het spaans en meer betekent. Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om te reserveren. Graag tot ziens in ons restaurant.

Niet bij La Casita maar wel met en door La Casita. Wij vinden het erg jammer u dit jaar niet te kunnen ontvangen maar bieden u de mogelijkheid om thuis toch kerst met La Casita te vieren. We bezorgen alles op ons servies en halen het vuil weer op dus geen afwas alleen uw bordjes en bestek.

Wij bieden naast onze gewone tapas en heerlijke voorgerecht schalen die u natuurlijk gewoon kunt bestellen nog een aantal kerstarrangementen.
Alle bestellingen, ook gewone tapas, voor de kerst (24, 25 en 26 december) moeten uiterlijk dinsdag 22 december om 20.00 bij ons binnen zijn.

Onze kerstarrangementen A en B(minimaal 2 personen) bestaan beide uit een schaal met een sortering van koude voorgerechten zoals carpaccio, gemarineerde zalm, meloen met ham, wildpaté etc. gevolgd door een heerlijke bospaddenstoelensoep en daarna de keuze tussen arrangement A met één (8 verschillende) of arrangement B met twee (2x 6 verschillende) rondes tapas en daarna sluiten we af met een verrassingsdessert van de chef.

De gerechten in de tapas rondes kiest u voor het hele gezelschap dus niet 8 of 2x6 verschillende per persoon maar voor het hele gezelschap. Klik hieronder om het assortiment tapas te bekijken. De definitieve keuze maakt u in het bestelmenu.

Wij bezorgen het voorgerecht, de soep(zelf even opwarmen) en het dessert in de loop van de dag(de tijd spreken we met u af). Indien u een spoom wenst tussen de 2 rondes warme tapas of ijs bij het dessert moet u dit zelf verzorgen.

U kunt de tapas rondes warm of koud bezorgd krijgen. Het voordeel van het warm krijgen spreekt voor zich, maar het nadeel hiervan is dat u afhankelijk bent van de bezorging. Wij doen ons uiterste best om deze rondes op de door u gewenste tijd te bezorgen maar hier zit altijd een marge in.

Het koud laten bezorgen, gelijk met de andere gerechten, biedt een aantal grote voordelen. Het opwarmen is zeer eenvoudig, 7 minuutjes op 180gr in een goed voorverwarmde oven. U kunt zelf bepalen wanneer en welke gerechtjes u wilt opdienen. U bent niet afhankelijk van onze bezorging. Daarbij geven wij een mooie korting op de arrangementsprijs indien u alles koud laat bezorgen.

 

Arrangement A

Sortering koude voorgerechten, bospaddenstoelensoep, tapas ronde (8 verschillende) en verrassingsdessert.

Koud bezorgd: € 34,50 pp
Warm bezorgd: € 37,50 pp

Arrangement B

Sortering koude voorgerechten, bospaddenstoelensoep, tapas rondes (2x 6 verschillende) en verrassingsdessert.

Koud bezorgd: € 39,50 pp
Warm bezorgd (wij komen 2x een ronde warm brengen): € 44,50 pp