OVER RESTAURANT WASSENAAR

La Casita Wassenaar is een sfeervol restaurant gelegen in een karakteristieke, vrijstaande paviljoen in het centrum van Wassenaar. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant waar wij een zeer uitgebreide lunch, diner en borrelkaart serveren.

Op onze lunchkaart vindt u verschillende heerlijke belegde broodjes, flammkuchens, salades en onze bestseller de tapas lunchschotel. De schotel bestaat uit een kopje soep, een tapas, een belegd broodje en een kleine broodje kroket. Ook kunt u tijdens de lunch al onze tapas bestellen.

Op de dinerkaart is een ruime keuze aan tapas te vinden. Ook serveren wij een onbeperkt tapas arrangement waarbij u keuze heeft uit meer dan 50 tapas. Voor de mensen die tapas niet kennen, dit zijn allemaal kleine gerechtjes. Naast dit arrangement serveren wij ook een 3 gangen keuze menu of u kunt kiezen uit een van onze hoofdgerechten. Zo hebben wij ruime keuze en kunnen wij al onze gasten tevreden stellen.

Voor een borrel voor of na het diner kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een uitgebreide borrelkaart en bij een lekker hapje hoort natuurlijk ook een smaakvol drankje. Ook dit hebben wij in overvloed, zo hebben wij een uitgebreide internationale wijnkaart, een ruime keuze aan bier (waarvan 5 op de tap) en nog een mooie cocktailkaart om het af te maken.

Om teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om te reserveren.

Graag tot ziens in ons restaurant.