ONTDEK ONS

Wij zijn La Casita

La Casita bed en breakfast is gevestigd het historisch centrum van Voorschoten. Overnacht in een van de 4 sfeervolle kamers die zijn voorzien van alle gemakken. In de ochtend kunt een genieten van een vers ontbijt gereserveerd in het sfeervolle restaurant van La Casita.

La Casita bed en breakfast ligt in de oudste straat van Voorschoten nabij leuke sfeervolle restaurants, cafes, winkels en boetiekjes. De auto kunt u gratis parkeren voor de deur.

De bekende studentenstad Leiden is op maar 2 kilometer en is zeer goed te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer. Daarnaast bent u binnen 15 minuten met de auto bij het strand van Wassenaar of Katwijk.

Onbeperkt Tapas

Bij ons kunt u de hele week terecht voor onbeperkt tapas. 

Voor groepen vanaf 10 personen serveren we speciale arrangementen. Wilt u een eigen arrangement samenstellen dan bespreken we dit graag met u.

Niet bij La Casita maar wel met en door La Casita. Wij vinden het erg jammer u dit jaar niet te kunnen ontvangen maar bieden u de mogelijkheid om thuis toch kerst met La Casita te vieren. We bezorgen alles op ons servies en halen het vuil weer op dus geen afwas alleen uw bordjes en bestek.

Wij bieden naast onze gewone tapas en heerlijke voorgerecht schalen die u natuurlijk gewoon kunt bestellen nog een aantal kerstarrangementen.
Alle bestellingen, ook gewone tapas, voor de kerst (24, 25 en 26 december) moeten uiterlijk dinsdag 22 december om 20.00 bij ons binnen zijn.

Onze kerstarrangementen A en B(minimaal 2 personen) bestaan beide uit een schaal met een sortering van koude voorgerechten zoals carpaccio, gemarineerde zalm, meloen met ham, wildpaté etc. gevolgd door een heerlijke bospaddenstoelensoep en daarna de keuze tussen arrangement A met één (8 verschillende) of arrangement B met twee (2x 6 verschillende) rondes tapas en daarna sluiten we af met een verrassingsdessert van de chef.

De gerechten in de tapas rondes kiest u voor het hele gezelschap dus niet 8 of 2x6 verschillende per persoon maar voor het hele gezelschap. Klik hieronder om het assortiment tapas te bekijken. De definitieve keuze maakt u in het bestelmenu.

Wij bezorgen het voorgerecht, de soep(zelf even opwarmen) en het dessert in de loop van de dag(de tijd spreken we met u af). Indien u een spoom wenst tussen de 2 rondes warme tapas of ijs bij het dessert moet u dit zelf verzorgen.

U kunt de tapas rondes warm of koud bezorgd krijgen. Het voordeel van het warm krijgen spreekt voor zich, maar het nadeel hiervan is dat u afhankelijk bent van de bezorging. Wij doen ons uiterste best om deze rondes op de door u gewenste tijd te bezorgen maar hier zit altijd een marge in.

Het koud laten bezorgen, gelijk met de andere gerechten, biedt een aantal grote voordelen. Het opwarmen is zeer eenvoudig, 7 minuutjes op 180gr in een goed voorverwarmde oven. U kunt zelf bepalen wanneer en welke gerechtjes u wilt opdienen. U bent niet afhankelijk van onze bezorging. Daarbij geven wij een mooie korting op de arrangementsprijs indien u alles koud laat bezorgen.

 

Arrangement A

Sortering koude voorgerechten, bospaddenstoelensoep, tapas ronde (8 verschillende) en verrassingsdessert.

Koud bezorgd: € 34,50 pp
Warm bezorgd: € 37,50 pp

Arrangement B

Sortering koude voorgerechten, bospaddenstoelensoep, tapas rondes (2x 6 verschillende) en verrassingsdessert.

Koud bezorgd: € 39,50 pp
Warm bezorgd (wij komen 2x een ronde warm brengen): € 44,50 pp

VALENTIJNS­WEEKEND 12, 13 OF 14 FEBRUARI

Vier je Valentijnsdiner met je geliefde en laat het verzorgen door

LA CASITA

Heerlijk 4 of meer gangen diner voor twee personen.

De avond begint met een glaasje Prosecco (aangeboden door La Casita)

Daarna het Valentijnsdiner, dat bestaat uit;

heerlijke voorgerecht schotel met o.a. carpaccio, vitello, gemarineerde zalm, meloen met ham, brood met tapenade
***
Catalaanse tomatensoep
***
8 verschillende tapas, u kiest zelf of onze chef kiest voor u
***
verrassing dessert

€ 79,– voor twee personen

La Casita bezorgt het diner en prosecco overdag op de door u gewenste tijd. De gerechten worden koud bezorgd op ons servies, zodat u het diner in uw eigen tempo kan nuttigen in 4 of meer gangen. Alle tijd voor de romantiek. Het opwarmen is heel makkelijk, 7 à 8 minuutjes in een voorverwarmde oven of airfryer op 190 gr. Geen afwas, want wij halen het vuile servies de volgende dag weer op.

Voor de kinderen zorgen we natuurlijk ook, bestel een kindermenu en die bezorgen we er gezellig bij.

Natuurlijk kunt u deze dagen ook bestellen van ons normale bezorgmenu.

Eet smakelijk en geniet.

La Casita, waar de zon altijd schijnt

Naar bezorgen

OPENINGSTIJDEN WASSENAAR

Maandag

gesloten

Dinsdag t/m donderdag

10.30 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag

10.30 tot 01.00 uur

Zondag

10.30 tot 23.00 uur

SNEL NAAR

Reserveer een kamer

Bezorgdienst

ONZE LOCATIES

Restaurant Voorschoten

Restaurant Wassenaar

Bed & Breakfast Voorschoten

CONTACT GEGEVENS

Voorschoten

Wassenaar